Städgiganten!

I samarbete med Städgiganten

Hej mina fina!
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det jättebra. Min förkylning börjar äntligen gå åt rätt håll. Har "bara" tagit typ 2 veckor, men bättre sent än aldrig. Ellerhur?

Idag har jag bara varit hemma. Både hos mamma och pappa och städat på mitt rum och grejat, flyttat lite saker fram och tillbaka och sådär. En sån dag man känner att man faktisk fått gjort lite alltså. Men på tal om att städa, hur skönt hade det inte varit att ha någon som städa hos sig? Vi hade en städerska för några år sen och det var så himla skönt. Att komma hem från skolan och så var det tipp topp. Nu har vi inte det längre, varken hos mamma eller pappa. Men det hade varit skönt. Det spar ju en ganska så mycket tid.

Städgiganten har flera olika tjänster. Allt ifrån flyttstädning, hemstädning och fönsterputsare. Något jag tycker är väldigt bra är flyttstädning. Det kostar såklart en slant, men har man och vill lägga en peng för det så anser jag att det är väldigt skönt. När man fått tex en ny lägenhet så brukar ju oftast man vara så exalterad av den och då är detta väl en jättebra tjänst som finns. - Få alla sina saker nedpackade, flyttade och uppackade. Låter ju perfekt. Ellerhur? ;)

Just nu har dem ett väldigt attraktivt erbjudande där de erbjuder alla nya kunder 1 gratis städning. Typ som en "prova-på-städning". Hur schysst är inte det? Ni kommer till deras sida HÄR .

Nu ska jag gå och lägga mig. Natti! <3

Gillar