Struntar i gymmet idag också

Ni vet när man planerar att man ska gå till gymmet några dagar innan men när dagen väl är kommen så känner man inte likadant längre? Ja så blir det idag. Men jag är fortfarande lite snuvig faktiskt så jag tänker att jag får låta kroppen vila några dagar till och sen på måndag är jag redo att köra igång igen, förhoppningsvis.

Igår kväll var vi hemma hos Lina och firade Filip. Vi drack lite skumpa och planerade väl egentligen mest nyår. Det kommer bli så roligt. Gud vad jag längtar! Det är verkligen någonting jag ser fram emot. Jag kom hem vid 00 och sen somnade jag som en stock. Idag vaknade jag ganska tidigt men låg kvar i sängen i över en timme. Så himla skönt att kunna göra så ibland! Ellerhur?

Såhär valde jag att sminka mig igår! Har börjat tycka om att gå med lite varmare färger på kinderna och ögonen. Längtar verkligen tills jag får hem Biancas nya ögonskuggspalett. Tror den kommer bli riktigt najjjjzzz.

Gillar

Kommentarer

RebekaJozic
RebekaJozic,
Hahahah känner igen mig själv i det! 😂 men nästan bättre att stanna hemma en dag för länge från gymmet, än att man går dit och blir sjuk igen... 🙄💕
nouw.com/rebekajozic
elinandersson
elinandersson,
Ja men precis så är det ! <3 Man måste vila kroppen
nouw.com/elinandersson