Sushi kväll

Känns som det var jätte längesen jag åt sushi. Så ikväll bestämde vi oss för det! Vi brukar beställa från Råå Epok som ligger här på Tågaborg och de är alltid bra och gott.

Jag va så taggad på att redigera min och Emmas vlogg men min dator har fått något virus och kraschar varje gång jag går in på safari. Så himla tradigt! Så i veckan får jag ta mig tid och åka till Apple och lämna in den.
Så nu ska jag väl se någon film istället och sen nanna. Imorgon börjar mitt och Emmas healthy Life <3

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Hej Elin! Stort grattis till ditt körtkort. Vilken körskola gick du på och kan du rekomendera den? Har du några tips till en tjej som vill ta körtkort snart och ska skriva in sig på körskola!
elinandersson
elinandersson,
Hej Frida! Först och främst så tack så mycket! Jag gick på Sofieros trafikskola som ligger precis vid konserthuset i Helsingborg. Den tyckte jag var jättebra! Jag köpte 10 st körlektioner, men i slutändan la jag till1 för att jag ville känna mig helt säker inför uppkörningen. Jag körde med Tina och hon är hur bra som helst. Man hör mycket olika åsikter om alla trafikskolor men jag skulle absolut rekommendera denna. Har hört ett par som gått på Lantz och inte alls är nöjda och även att priset springer iväg. Tror mitt körkort landade på cirka 8-10.000. Hoppas detta hjälpte dig! Kram!
nouw.com/elinandersson
Angelikapavlovic
Angelikapavlovic,
Så gott med sushi 😍
nouw.com/angelikapavlovic