Ta hand om din hud

Hej sötisar! Är allt bra med er? Med mig är det bara bra.

Jag ska alldeles strax iväg till jobbet men först ska jag göra mig i ordning och då börjar jag alltid med att tvätta ansiktet. Sedan smörjer jag in mig med en fuktgivande kräm. Det känns alltid så himla skönt och detta är väldigt viktigt för mig att göra innan jag börjar sminka mig. Detta inlägget skriver jag tillsammans med Softskin.se som är en internetshop som säljer allt för huden men viktigast av allt - ekologisk hudvård. Både ansiktsrengöringar, krämer och serum. lnnan jag går och lägger mig om kvällarna måste jag alltid, oavsett om jag har haft smink eller inte, tvätta ansiktet. När jag väl har gjort det brukar jag använda en toner, (ibland använder jag min skin-roller), sedan ett serum och till sist en ansiktskräm. För mig är det otroligt viktigt att ta hand om sin hud, och hälsa generellt. Jag tycker nästan att det är konstigt (eller jag tycker det är konstigt) när folk inte tvättar sitt ansikte antingen morgon eller kväll.

Vad tycker ni? Och vad gör ni? Tvättar ni ansiktet en gång om dagen? 2 gånger om dagen? Eller kanske inte alls? Hade varit intressant att få höra vad ni gör. Så kommentera! Så hörs vi mer senare!


Gillar

Kommentarer

sandrakallberg
sandrakallberg,
Jag tvättar ansiktet 2 gånger per dag, på morgonen använder jag bara en rengöring, toner och dagkräm.
På kvällen brukar jag lägga ansiktsmask 1-2 gånger i veckan samt skrubba och lägga på en natt kräm, sen tvättar jag såklart ansiktet varje kväll från smink och smuts ☺️
nouw.com/sandrakallberg
elinandersson
elinandersson,
Kul och höra! Jag gör nästan precis likadant 😃
nouw.com/elinandersson