Today

Godmorgon hjärtan! Är allt bra med er? Idag är det måndag och just nu är klockan 17. Idag är jag ledig från jobb och det är så skönt. Igår natt sov jag cirka 4 timmar och jobbade sedan från 9.30-18.30. Så igår när jag kom hem somnade jag vid 20.30 och sov som en stock fram till 10 idag. Måste ha varit så trött!

Efter frukost åkte jag och mamma först till Jysk för att hämta vår (min) nya soffa. Sen åkte vi vidare ut mot Väla för att göra lite ärenden.

Min blus kommer ifrån Zara men den är ganska gammal. Jeansen är från Bikbok men hålen har jag gjort själv. Sen kommer min väska från Gucci och mina nya fantastiska sneakers är från Adidas!

Vi gick en lång stund inne på RoyalDesign och jag bara drömde mig bort... Finns så mycket fina saker som man jag vill ha, men jag måste fundera över om det kommer att passa i min lägenhet och om det är värt att köpa nu.

Sedan gick vi och köpte blommor...

Och sen köpte vi LUNCH! Mmmmm.... Vi köpte supergoda sallader från Holy Greens och käkade upp dem när vi kom hem innan det var dags för mig att börja montera soffan..

Nu har jag äntligen monterat upp soffan som för övrigt blev supersnygg. Ska visa er den sen. Och nu ska jag gå och byta om till ett samarbete som ni kommer att få se mer av sen.

  • Living

Gillar

Kommentarer