TORSDAG

Godmorgon på er! Eller klockan är ju nästan 1 på dagen.
Idag har jag en sån bra dag. Känns det som. Hittills iallafall. Jag har varit uppe sen cirka 8. Svarat på mejl, fotat ganska många saker till bloggen, ätit frukost, städat upp i köket, städat i mitt badrum och nu tillbaka till datorn för att lägga upp och redigera några inlägg, svara på mejl och dricker samtidigt lite Slow protein. Tänkte hinna med gymmet idag också. Har fotbollsträning ikväll men jag har så himla ont i min tå så jag kanske hoppar den. Jag får se! Men tänkte oavsett gå till gymmet om ca 1 timme och försöka springa lite och träna lite ben.

SÅHÄR såg det ut innan jag städade. Jäkligt ofräscht om jag får säga det själv. Bara kaos i lådan och massa smuts och hår överallt... Euuw..

Och SÅHÄÄÄÄR såg det ut efteråt. Det känns mycket bättre och mycket fräschare fast det kanske man inte ser så mycket skillnad av på bilderna. Jag har iallafall städat av hela vasken, väggen och dammsugit i lådorna.
Jag har också lagt i mitt "vardagssmink" i lådorna för ibland när jag är stressad eller måste göra v mig fort så är det lättast att sminka sig i badrummet och inte inne vid sminkbordet.

Visst är det skönt att få det rent och snyggt ibland? Lite kul med förändring också.

Gillar

Kommentarer