Torsdag!

Hej mina fina!

Hoppas att allt är fint med er. Med mig är det bra, tack!

Jag var nyss inne på Babyface.se som jag även skriver detta inlägget tillsammans med och hittade några av mina favoritprodukter.

Detta läppglansen (LÄNK) är mitt favorit läppglans. Jag fick mitt allra första av en vän när jag var typ 13 år men då tog (lånade!) mamma det av mig och sen dess har både hon och jag använt det. Clarins har även fantastiska krämer. Dock är jag inte en person som gillar massa krämer, tycker det är så himla obehagligt att vara klibbig och så, men deras kräm till naglarna är fantastisk. Sen jag började göra gelenaglar så har mina naglar blivit så otroligt slitna, och denna (länk ) krämen har hjälpt min naglar jättemycket.

Decléor är också ett märke som finns på denna hemsida och som också ligger mig varmt om hjärtat. Just nu använder jag deras cleansing milk som är min favorit till ansiktet på morgonen och kvällen. Så direkt när jag vaknar tvättar jag alltid ansiktet och samma sak när jag ska gå och lägga mig.

Jag har haft en relativt kort dag i skolan men nu måste jag verkligen plugga. Har några prov de kommande veckorna, så ska göra mitt bästa. Så vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer