Träning & kost svar - del 1

Vad äter du ofta innan träning?
- Innan jag sticker iväg för att träna brukar jag trycka i mig en kvarg (usch!!) och annars lyxar jag till det med en proteinpudding. För er som inte vet vad det är så är de nya på Ica och är faktiskt skitbra!! Rekommenderar choklad smaken!

Hur ofta tränar du?
- Om man tänker att jag är frisk hela tiden så tränar jag nog 5-6 gånger i veckan. Ibland får jag även ångest och drar dit 7 av 7 dagar.
Men tyvärr är det så att jag har min sjukdom i ryggen vilket gör att jag ibland ens kan vrida mig så då blir det inget gym för min del samt om jag har huvudvärk eller något annat skit.

Vad tycker du är en rimlig tid att träna om man är på gymmet?
- Enligt mig tycker jag att det är rimligt med 1 timme upp till 1,5 timme. Vissa säger att 45 minuter är lagom, men när man är på gymmet är det väldigt lätt att man pausar lite för länge, att man pratar med någon osv.
Jag tränar aldrig mindre än 1 timmes tid.

Tränar alla i din familj regelbundet?
- Ja det tycker jag. Mamma jobbar väldigt sent ibland, men kan hon så gör hon det. Min syster har precis fått lägenhet i lund och håller på att flytta nu men annars ja & jag försöker också så gott det går.

Vad äter du en vanlig dag? Går du på någon diet?
- Nej jag går inte på en diet och är väldigt dålig på det här med att äta rätt kost. Men under en vanlig dag äter jag alltid min normala frukost dvs en macka och kaffe. Till lunch äter jag ingenting. Innan träning äter jag en banan, kvarg eller en proteinpudding. Till kvällsmat brukar jag äta fisk nästan varje dag tillsammans med couscous.

Del 2 kommer strax.
Kram på er sålänge!

Gillar

Kommentarer