Travel dreams

Sitter i skolan och dör av tråkighet så passar på att dela med mig utav mina dröm resmål.

Number one - Sydafrika.
Allt från safari och få se exempelvis lejon, giraffer och zebror, till att se en helt annan kultur och människor till att vandra och gå rundor i den helt annorlunda naturen och miljön.

Number two - Tokyo.
Behöver jag ens säga någonting om ni kollar på bilderna? Finner bara ett ord - wow!
Tänk hur annorlunda den staden är jämfört med lilla helsingborg.. Hur galet mycket större den är & hur teknik är så långt fram där.
Min morbror var faktiskt där i förra veckan på en jobbresa och berättade en massor utav saker och jag smälte direkt. Hit ska jag någon gång inom 5 år!

Number three - Maldiverna.
Ser ju inte jöötejobbigt ut, ellerhur?
Jag kan tänka mig en semester dit tillsammans med familj & släkten på en 3-veckors semester med bara mys, umgänge och lite utflykter.
De kritvita stränderna, bada med delfiner, bara ligga i en hängmatta vid stranden eller bara njuta av utsikten.. Den är ju helt galet vacker!
Ett måste om man åker dit är ju verkligen att bo i en utav de där "husen" som ligger på en brygga ute i vattnet där man får en egen stege i och tekniskt sett bor i havet.

​Nä, nu måste jag vara lite aktiv på lektionen haha.. 
Tänke lägga upp mer "dröm" things senare, men vi hörs.
​Kramar!! 

Gillar

Kommentarer

louise.jonsson13,
Hej! Jag har precis börjat blogga på blogg.se igen, vore super kul om du ville kika in och kanske berätta vad det är som gör att du fastnar för vissa bloggar? 😊
www.louisemjonsson.blogg.se