Travel plans 2018

Hittills år 2018 har jag varit i Italien, Frankrike och Polen. Som ni säkert vet, om ni läser min blogg dagligen, så älskar jag att resa. Jag älskar att se världen eller rättare sagt delar av världen och nya ställen. Hade jag haft ekonomin till det så hade jag rest hela tiden. Dvs "if travelling was free, you would never see me again". Haha!

Men nu till resorna jag har tänkt detta året! Vissa är planerade och bokade medan vissa bara är önskemål.

Palma, Spanien - Först och främst är det tänkt att åka till Palma i maj. Hade någon i familjen velat åka dit redan i april så hade jag också velat det. Lite för att "överleva" sista skoltiden. Det är ju så himla smidigt att åka dit! Om man åker fredag och kommer hem söndag. Det räcker! Bara över helgen liksom.

Magaluf, Spanien - Nästa resa som faktiskt är BOKAD är till Magaluf. Det ligger ju typ 20 minuter (med taxi) från palma, haha! Men det är en helt annan resa. Hit ska jag med en gäng kompisar och det ska bli så himla roligt. Just nu är vi typ 10 st men det blir bara fler och fler hela tiden. Så roligt! Vi åker dit den 11 juni och stannar i en vecka. Det blir väl som vår studentresa.

Brac, Kroatien - Sen blir det Kroatien! Som jag längtar. Det är verkligen som mitt tredje hem. Vi har varit där minst 1 gång om året, varje år så länge jag kan minnas. Kanske 10 år i sträck nu iallafall? Denna gången ska vi till ön Brac och vara där i 2 veckor tillsammans med mina kusiner och några vänner. Bara 84 dagar kvar!! Wiho!!

Och här efter är allting ganska oklart. Antigen åker jag ner till lägenheten i Palma någon gång eller så väntar jag tills jag, mamma och Julia eventuellt åker till Kroatien igen. Vi kommer nog åka i slutet på augusti.

Pula, Kroatien - När vi åker hit bor vi mestadels hos mormor och sedan har en hyrbil för att ta oss runt. Det är så mysigt och verkligen ett tredje hem. Ser fram emot det!!

Senare, efter sommaren är slut här hemma, är min plan att åka ner till lägenheten i Palma och vara där ett tag. Eventuellt söka jobb där och leva där lite. Skönt!!

Ochhhhhh!!!! Till jul så funderar vi på Mexico! Är det någon av er som har varit där och har några tips? Hittills kikar vi på typ Tulum och Playa del Carmen. Hit me up om ni har några tips, hade varit jättesnällt!!

Det var allt för mig, puss och kram!

  • Travel

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Mexico lockar mig också, men måste kolla upp om det är säkert där. Vill ju kunna se annat än bara hotellområdet.
nouw.com/jossustravelpics
elinandersson
elinandersson,
Ja ellerhur! Men tror att sålänge man håller sig till bra områden så ska nog det gå bra.
nouw.com/elinandersson