Vad använder du för smink?

Med tanke på att jag alltid får en massvis av frågor om mitt smink, vad jag har för smink och vad jag använder för smink tänkte jag nu göra ett separat inlägg med bara det. Jag visar det jag brukar ha till vardags. Dvs concealer, puder, rouge, highlighter, ögonbrynsfärg och mascara.

Puder: antingen använder jag mig utav mitt Mac eller det andra från Sephora.
Det från Sephora ser jättemörkt ut, men det är det inte alls i verkligheten.

Concealer... Jag använder den från Max Factor till under ögonen. Den andra från YSL tar jag ifall jag ska täcka något ärr, nått rött eller en finne.

Bronzer. Denna älskar jag. Den glittrar och luktar så himla gott. Dessutom hur billig som helst... Denna är lätt en favorit!

Min nyaste rouge är en solklar favorit. Den kommer ifrån Too Faced och jag köpte den på Sephora i Köpenhamn. Den är superfin, i 3 nyanser där den även glittrar lite.

En jättebra och superbillig highlighter från MUA. Dem har bara en hemsida där du beställer ifrån UK. Helt okej pris på frakten och absolut ingen tull eller annat skit.

Till ögonbrynen använder jag mig av bägge två. Anastasia Beverlyhills och en från The Makeup store. Den till vänster (Anastasia Beverlyhills) är mycket mer krämig medan den från make up store är mer som puder.

& till sist använder jag mig av denna mascaran från Too Faced. Skitbra är den!!

Såja. Det var "allt". Detta brukar jag ha till vardags och rekommenderar allihopa skarpt.
Ni hittar dem här:
MAC puder - LÄNK
Sephora puder - finns endast i butik.
Too Faced blush - LÄNK
Wet N Wild bronzer - LÄNK
YSL concealer - LÄNK
Max Factor concealer - LÄNK
Too Faced mascara - LÄNK
MUA highlighter - LÄNK
Anastasia Dipbrow - LÄNK
Make up store (ögonbryn) - finns endast i butik.

  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Jättebra inlägg 😊