Vad köpte du i Dubai?

Jag köpte inte så mycket som jag redan svarat på. Men jag handlade lite smått och gott. Bland annat detta.

Hittade märket Kiko där och blev jätteglad. De har så himla fräcka läppstift! Handlade 3 stycken och de var alla tok-billiga. Sen köpte jag en foundation där ifrån bara för att testa. Men inte hunnit så kan inte säga vad jag tyckte om den än!

Här är de 2 paletterna jag köpte. Eller jag köpte Stila paletten och den andra paletten som kommer från Mac fick jag när jag låg på sjukhuset. Fina va? :D

Jag köpte 2 necessärer inne på VS rea. Tror de kosta typ 40kr/styck? Hade de funnits fler så hade jag säkert köpt alla där fanns haha! Sen en läpppenna från Mac i knallröd. Snyggt!

Givetvis köpte jag också trosor inne på VS. Världens bästa, skönaste och snyggaste trosor enligt mig. Speciellt denna modellen som är i typ ren silke??? Looooove!!

I klädesväg blev det inte så mycket. Köpte detta grå mjukisstället på Hollister, som till och med var på rea och det var så himla skönt så köpte ett par extra byxor i ljusrosa till.

Sen på Pink/VS, köpte jag en sport bh och ett par träningsbyxor. Helt kär i bägge! Kvalitén på byxorna är skönare är Nike.

Och sist men inte minst, 2 par mjukisbyxor från PINK. De är i skön, mjuk bomull och har inga muddar i benen utan är helt raka. Älskar det! Därför köpte jag 2 stycken hehe. Som tur är var de på rea! Riktigt fynd! :D

Gillar

Kommentarer