Vad tycker ni om plastikkirurgi?

Hej mina kära läsare. Hur är det med er idag?

Jag kom precis hem efter att ha varit i stan och gjort lite små ärenden. Men hörreni, när jag satt på bussen påväg hem innan så hörde jag några tjejer bakom mig sitta och diskutera allt kring plastikkirurgi. Om man borde göra det som tjej? Om det är okej? Om man kan ångra sig ifall man har gjort det och så vidare?

Jag tyckte faktiskt det var väldigt intressant och kul att sitta och lyssna på och det fick mig faktiskt att börja tänka lite kring det.
Jag tycker det är bra att plastikkirurgi finns. Tänk er att ni har varit med om en olycka och behöver fixa till ansiktet
exempelvis. Hur bra är inte det?
Eller tänk om man verkligen mår dåligt över att man har små bröst. Då är det väl jättearea att det finns den möjligheten att man kan förstora sina bröst.

Men personligen tycker jag att man ska göra det inom rimliga gränser. Det är inte jättesnyggt att vara jättesmal med extrema bröst. Men som sagt - Inom rimliga gränser tycker jag det är jättebra att de finns!

Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

iii,
Jag tycker också det är bra att det finns. men inom rimliga gränser, man vill väll endå se naturligt snygg ut? (även om det inte då är naturligt)
Ibland funderar jag endå, när man ser någon som satt sig kanske två gåger för mycket under nålen att ser de inte själv att det ser föt jävligt ut? eller tycker de verkligen att det är snyggt?! :O
iffes.wordpress.com