Valborg

Heeej, whatzuup???
Bloggen har legat nere i ett par dagar då jag har gjort tusen andra saker som att jobba och fira valborg, hehe! Igår var vi alltså i Lund och vi tog tåget kl 7 och var kvar där tills 15 typ. Vi hade verkligen vädret på vår sida. Det var soligt och supervarmt så det var flera som satt i bar överkropp och solade. Supernajjjssss!! Så igår somnade jag som en stock och idag vaknade jag 1 timme före klockan ringde.

Jag har ett superstort problem - jag hittar ingen perfekt klänning till studenten. Jag tror att jag har beställt hem typ 20 stycken men jag tycker inte att någon är perfekt. Och nu närmar det sig verkligen så jag börjar få stress också... :( Ni som också tar studenten, har ni hittat er klänning? Och vart hittade ni den?

Idag ska jag jobba. Jag börjar klockan 12 och jobbar till 17. Sen är det plugg som gäller. Phuu, jag har så mycket denna veckan och det är mitt eget val egentligen. Vill bli klar med så mycket som möjligt nu så att det inte ligger kvar och tynger de sista veckorna. Så vi hörs lite senare ikväll, oki?? :*

Gillar

Kommentarer