Välkomnar februari

Hej fina ni!

Elin här igen. Så himla roligt att se hur uppskattat Esters gäst-inläggblev här på min blogg. Det kommer att komma fler inlägg från henne, så ni behöver inte vara oroliga. Och förresten ser att många har skrivit en hel del kommentarer om just skolan i Tokyo. Har ni fler frågor så passa på att ställ dem så kan hon säkert få till ett inlägg där hon svarar på era frågor. Kul va? :D

Jag har jobbat hela helgen men det har varit bra tider så jag har både hunnit med att träna, umgås med vänner och familj och legat på soffan och börjat kolla på sista säsongen av Greys Anatomy. Alltsååå.. Hur kan säsong efter säsong vara så j*vla bra?? Världens bästa serie!!!

I fredags hade jag en ledig dag och även min kära mor. Så vi möttes upp för en god lunch på Strandhuset i Helsingborg. Efter det begav vi oss ut till Väla och gick där en stund. Väl efter lite shopping var det dags för fika och då tog vi en kaffe och semla. Tycker ni också om semlor?

Och en sista sak. HUR SJUKT ATT VI ÄR INNE I FEBRUARI MÅNAD?

Om mindre än 20 dagar åker jag till sooool och värme!!

Nu är det läggdags för min del. Har tänkt gå på ett träningspass imorgonbitti innan jobb så nu är det hög tid att gå och lägga sig. Hoppas allt är bra med er! Måndag imorgon - nu gör vi vårt bästa för att göra denna veckan till den BÄSTA!

Vi hörs när vi hörs,

Kramar Elin

Gillar

Kommentarer