Via 95 - Besviken

Finaste Lulli ♡

Hej från jobb! Nu sitter jag på en sen lunch och äter nachos med ostsmak och en slät bulle. Bra lunch va?
Imorse ringde klockan lite över 8 och sen stack jag och Chris iväg till gymmet och körde ett rejält pass med armar och axlar, samt lite mage. Sen blev det frulle och sen direkt till jobb.

Häromdagen åt jag och Louise lunch på Via 95. Ett ställe här i Helsingborg som har ett väldigt bra läge på sommaren samt en ganska exklusive meny. Eller iallafall dyr. Men vi bestämde oss för att ta en lunch där och vi båda beställde in vars en hamburgare. Sagt och gjort.. Men efter ungefär en timme frågade vi mannen som serverade oss vart maten hade tagit vägen. Han ursäktade sig och sa att dem hade mycket att göra i köket. Men. Grejen är, att absolut! Jag förstår att det kan vara mycket att göra ibland. MEN - Vi var där nästan först av alla gäster. Dem som kom 30 minuter efter oss när vi dessutom hade druckit upp vår första dricka, dem hade fått sin mat. Men inte vi.

Vad tycker ni? Ska man servera det i tur och ordning av vem som beställde först, eller har det med vilken maträtt man beställer att göra? Vi tyckte det var jättedåligt iallafall. Och jag fick faktiskt känslan av att det också var för att vi var "yngst". Som att dem äldre männen som satt där i skjorta och hade en större plånbok förtjänade att få sin mat snabbare och få bättre service.

Gillar

Kommentarer

enna,
Det är så fint att sitta där! Man får ju en underbar utsikt 😉
sayyeastofashion.blogg.se
elinandersson
elinandersson,
Ja absolut! Läget är topp.
nouw.com/elinandersson