XSmoke e-cigaretter

Hej mina fina!

Jag vet att en del där ute i världen röker och jag tycker det är så himla synd. Tänk på att det drabbar fler än dig själv. Det drabbar hela din omgivning. Jag har flera vänner som röker dagligen och det är inte alls bra. Sen finns det dem som "fest" röker och det är väl inte heller bra men det är ju bättre än att ha ett dagligt beroende.

En normal tobakscigarett innehåller över 4000 skadliga giftämnen där många av de är cancer framkallande ämnen. Och tänk på att när du röker så utsätter du även dina nära och kära för passiv rökning. Och nästan värst av allt så luktar det hemskt.

Något jag vill säga till er idag är att försöka sluta med rökning. Och för att börja trappa ner på det tycker jag att en god ide är att testa en el-cigarett. Där kan du välja smak, hur mycket nikotin det ska vara i och dessutom är det bara vattenånga du röker.

Det är inte så bra att röka el cigaretter heller men det är mycket bättre än en vanlig tobakscigarett. Inne på XSmoke (HÄR) kan du läsa om el- cigaretter och få lite mer kunskap.

Inlägget är sponsrat av XSmoke

Gillar

Kommentarer